Vessel Valuation and Asset Bubbles in Shipping - Χαβιάρας, Λεόντιος (2016)
Μελέτη της μεθόδου αποτίμησης μεταχειρισμένων πλοίων ξηρού φορτίου μέσω της μεθόδου Long Term Asset Valuattion (LTAV) και σύγκριση με αγοραίες τιμές με σκοπό την εξέταση ύπαρξης "φούσκας" κατα την περίοδο 2002-2016. Μελέτη της αποτελεσματικότητας των αγορών μεσω των ελέγχων Engle-Granger, Johansen.