Εφαρμογή της Μεθόδου Αξίας Κύκλου Ζωής Χρηστών για την Αξιολόγηση της Βιωσιμότητας Υπηρεσιών στην Εφοδιαστική Αλυσίδα - Δάρης, Νικόλαος (2016)
Στην εργασία αυτή έγινε μια καταγραφή όλων σχεδόν των μεθόδων του υπολογισμού της Αξίας Κύκλου Ζωής Χρηστών, από την οποία διαπιστώθηκε ότι υπάρχουν διάφορα μοντέλα για τον υπολογισμό της αξίας του πελάτη σε μια εταιρεία (CLV/LTV), καθώς επίσης και η εγγενής δυσκολία τους στην πρόβλεψη των μελλοντικών συμπεριφορών της αγοράς, που έχουν οδηγήσει σε αυξανόμενη πολυπλοκότητα και που έκαναν προβληματική στον πραγματικό κόσμο την εφαρμογή τους.