Διάδραση ιδεών, συμβόλων και πολιτισμών στην Νοτιανατολική Μεσόγειο από τον 8ο έως τον 6ο αι. π.Χ.: υβριδικές και θηριομορφικές οντότητες αιγυπτιακής προέλευσης στον Αιγαιακό κόσμο - Αποστολά, Ηλέκτρα (2016)
Διδακτορική Διατριβή στο Τμήμα Μεσογειακών Σπουδών