Ο Αρχαιολογικός χώρος του Γύρουλα. Ένα ταξίδι στο παρελθόν - Κρητικού, Ελισάβετ (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2016)
Αυτά τα βίντεο έχουν παραχθεί στα πλαίσια της Μεταπτυχιακής εργασίας "Μελέτη και ψηφιακή αναπαράσταση του αρχαιολογικού χώρου του Γύρουλα της Νάξου"