Η βιομηχανία της Ελλάδος / Υπουργείον Εθνικής Οικονομίας - Υπουργείον Εθνικής Οικονομίας Τμήμα βιομηχανίας Διεύθυνσις εμπορίου και βιομηχανίας (Συλλογικό όργανο) (Εκ του Εθνικού Τυπογραφείου, 2016)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ