Περίληψις, περί κοινοποιήσεως του Α.Ν. 2029)1939 "περι τροποποιήσεως και συμπληρώσεως διατάξεων περί οργανώσεως της .... διά την εφαρμογήν των διατάξεων τούτου, αριθ. πρωτ. 117668, αριθ. εγκ. 179 - Υπουργείον Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας (Συλλογικό όργανο) (Υπουργείον Θρησκευμάτων και Εθνικής Παιδείας, 2016)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ