MARC 21 Διάταξη για τα δεδομένα επικεφαλίδων - Τσουκαλά, Αλίκη; Κοντού, Παρασκευή (2016)
Το έργο δεν αποτελεί μία πλήρη μετάφραση του MARC 21 Format for Authority Data. Έχουν παραληφθεί τα Παραρτήματα A -G και ορισμένα πεδία έχουν μεταφραστεί από τη συνοπτική και όχι την πλήρη παρουσίασή τους.