Εικαστικές πραγματικότητες : δημιουργία ψηφιακού οπτικοακουστικού υλικού με την χρήση των τρισδιάστατων γραφικών για το έργο του Giorgio de Chirico - Μαχαίρα, Στεφανία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2016)
To VIDEO έχει αναπτυχθεί στα πλαίσια της Μεταπτυχιακής Εργασίας