Ψηφιακή σύνθεση εικόνας με θέμα : Μυτιλήνη - Αϊβαλί : προσωπικοί χώροι και χρόνοι στην Πόλη - Κοντού, Κατερίνα - Χριστόφορος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου, 2016)
Το βίντεο έχει δημιουργηθεί στα πλαίσια της Μεταπτυχιακής Εργασίας "Ψηφιακή σύνθεση εικόνας με θέμα: Μυτιλήνη-Αϊβαλί : προσωπικοί χώροι και χρόνοι στην πόλη"