Πεντηκοστάριον : περιέχον την πρέπουσαν αυτώ απάσαν ακολουθίαν, έτι δε και τα Εωθινά Ευαγγέλια τα αναγινωσκόμενα εν τω Όρθρω από της Κυριακής του Αντιπάσχα, έως των Αγίων Πάντων : νεωστί μετατυπωθέν, και επιμελώς διορθωθέν. - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου, Παράρτημα Σάμου (Παρά Αντωνίω τω Βόρτολι, 2015)
Πορφυριάδα, 2010-12