[Αναλυτικόν πρόγραμμα της διδασκόμενης ύλης εν τοις διαφόροις μαθήμασι των πολυταξίων πλήρων δημοτικών σχολείων αρρένων και θηλέων] - Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (Συλλογικό όργανο) ([Χ.ό], 2015)
Πορφυριάδα, Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου, 2015