Γαλλική χρηστομάθεια / ερανισθείσα εκ τών δοκιμώτερων γάλλων ποιητών και λογογράφων και συνταχθείσα μετά των αναγκαίων σημειώσεων πρός χρήσιν των σχολείων της Ελλάδος υπό Θ. Παπάζογλου, εκδίδεται δαπάνη Ιωάν. Α. Βακαλόπουλου. - Παπάζογλου, Θ. (Τύποις Ιωάννου Α. Βακαλόπουλου, 2015)
Πορφυριάδα, 2010-12