Ξενοφώντος απομνημονεύματα : (ο βίος και η φιλοσοφία του Σωκράτους) / αρχαίον κείμενον, εισαγωγή - μετάφρασις - σημειώσεις Εμμ. Γ. Παντελάκη - Ξενοφών, π. 430-355. (Πάπυρος, 2015)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΔΟΥ, 2004-06