Πρόγραμμα των μαθημάτων των σχολείων της στοιχειώδους εκπαιδεύσεως ; ; Τα πρακτικώς σπουδαιότατα των ζητημάτων της διδακτικής / Σπυρ. Μ. Καλλιάφα - Καλλιάφας, Σπυρίδων Μ. (Δημητράκος, 2015)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΔΟΥ, 2004-06