Γενική θεωρία των καμπύλων ; Εισαγωγή εις την αναλυτικήν θεωρίαν των επιφανειών ; Σμήνη και συμπλέγματα καμπυλών και επιφανειών ; Κινητική απειροστική γεωμετρία : (του τρισδιάστατου γραμμικού χώρου) / Νικολάου Χατζιδάκη - Χατζιδάκης, Νικόλαος (Τυπογραφείον Παρασκευά Λεωνή, 2015)
ΜΑΓΕΙΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 2008-09