Η εκπαιδευτική άποψις των μαθητικών συσσυτίων και των μαθητικών εξοχών και κατασκηνώσεων / Βασιλείου Α. Θεοφανόπουλου. - Θεοφανόπουλος, Βασίλειος. (Εκδόσις Διον. & Βασ. Λουκόπουλου, 2015)
Πορφυριάδα, Δημοτικό Σχολείο Μεσαίου Καρλοβάσου, 2015