Πανελλήνιος εγκυκλοπαίδεια : υγιειονολογική, παιδαγωγική, κοινωνιολογική / [παιδαγωγική επιμέλεια Λυκούργου Μουστάφελλου] - Βιβλιοθήκη Πανεπιστημίου Αιγαίου, Παράρτημα Ρόδου (Φρουρός Υγείας, 2015)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΔΟΥ, 2004-06