Σύμη : το νησί του Νιρέα [δηλ. Νηρέα] : ιστορία της Σύμης από των μυθικών χρόνων μέχρι της ενσωματώσεως / Γιώργου Τοπούζη - Τοπούζης, Γιώργος. ([Κρατικό Τυπογραφείο Δωδεκανήσου], 2015)
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΡΟΔΟΥ, 2004-06