Η φύσις, το θαύμα του Θεού : σύγχρονοι μεγάλοι φυσιοδίφαι περί της φύσεως ως αποκαλύψεως του Θεού / εκδίδεται υπό του Eberhard Dennert ; μετάφρασις Α.Κ.Μ. - Dennert, Eberhard 1861-1942. (Επιμελητής) (Αποστολική διακονία, 2015)
ΚΡΙΚΩΝΗΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Ι., 2004-10