Στοιχεία αναλυτικής γεωμετρίας / Νείλου Σακελλαρίου - Σακελλάριος, Νείλος. (Βιβλιοπωλείον Ιωάν. Ν. Σιδέρη, 2015)
τ. 2. Κωνικαί τομαί έν γένει, επιφάνειαι β' βαθμού, κυλινδρικαί, κωνικαί, κωνοειδείς και έκ περιστροφής επιφάνειαι, σπουδή καμπύλων γραμμών και επιφανειών εν γένει, μετά 99 σχημάτων εντός του κειμένου και 906 ασκήσεων