Πρόχειρες σημειώσεις ανωτέρων μαθηματικών : για τις ανώτατες σχολές Π.Μ., Μ.. και Α.Τ. του Ε.Μ. Πολυτεχνείου / απο τα μαθήματα Ν. Κριτικού - Κριτικός, Νίκος. ([χ.ό], 2015)
ΜΑΓΕΙΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, 2008-09