Σοφιστής : ήτοι διάλογοι ηθικοί, και λόγοι συμβουλευτικοί, δικανικοί και πανηγυρικοί : κατά τινάς περιστάσεις / συντεθέντα υπό Νεόφυτου Δούκα. - Δούκας, Νεόφυτος1760-1845. (Εκ της τυπογραφίας Ανδρέου Κορομηλά, 2015)
Πορφυριάδα, 2008-09