Αναλυτικόν πρόγραμμα των διδασκόμενων μαθημάτων εν ταις μέσαις εξετάξιοις εμπορικαίς σχολαίς / Υπουργείον Εθνικής Οικονομίας - Υπουργείον Εθνικής Οικονομίας.(Συλλογικό Όργανο) (Εκ του Εθνικού Τυπογραφείου, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12