Σύνοψις της ιστορίας της φιλοσοφίας / συγγραφείσα μεν Γερμανιστί υπό Βιλ. Γότλ. Τενεμάννου ; μεταφρασθείσα δε εις χρήσιν του φιλολογικού της Σμύρνης Γυμνασίου υπό Κ. Μ. Κούμα, εκδοθείσα δε διά φιλοτίμου δαπάνης Π. Νικολαϊδου, Σμυρναίου. - Tennemann, Wilhelm Gottlieb 1761-1819. (Εκ της τυπογραφίας Ιωαν. Βαρθ. Τεσεβεκίου, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12