Μαθήματα της ναυτικής επιστήμης / εκ της γαλλικής εις την κοινήν των ελλήνων διάλεκτον μεταφρασθέντα, και μετά πολλών προσθήκης επαυξηθέντα παρά Θ. Ρ. του Μ. ; παρά δε των αυταδέλφων Ζωσιμάδων Φιλοτίμω Δαπάνη Τύποις Εκδοθέντα επί τω διανεμεθήναι δωρεάν τη φιλομούσω ελληνική νεολαία και τη Νεωσυντάκτω Επτανήσω Ιωνική Πολιτοκρατία Πανευγνωμόνως αφιερωθέντα. - Dulague, Vincent Francois Jean Noel 1729-1805. (Παρ' Αδελφοίς Μάζη και Συντρόφω, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12