Γραμματική της αρχαίας και της σημερινής ελληνικής γλώσσης : συνταχθείσα δια τους αρχαρίους / υπό Νεοφύτου Βάμβα ; έκδοσις τετάρτη με προσθήκας τινάς και εκδιδομένη υπό Αλεξάνρου Κ. Γκαρμπολά. - Βάμβας, Νεόφυτος 1776-1855. (Εκ της τυπογραφίας Κωνσταντίνου Γκαρμπολά, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12