Παράρτημα βασικών εγκυκλίων διαταγών και οδηγίων περί δασικής προπαγάνδας και αναδασώσεων : (μέχρι τέλους 1935) - Υπουργείον Γεωργίας Υπηρεσία Αναδασώσεως και Φιλοδασικής Προπαγάνδας Διεύθυνσις Δασών. (Συλλογικό όργανο) (Εκ του Εθνικού Τυπογραφείου, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12