Θέατρον πολιτικόν / μεταγλωττισθέν εκ της λατινικής εις την ημετέραν απλήν διάλεκτον, Παρά του υψηλοτάτου, και σοφωτάτου Αυθέντου της Ουγγροβλαχίας, Νικολάου του Μαυροκορδάτου - Μαυροκορδάτος, Νικόλαος 1680-1730. Μεταφραστής (Παρά Πάνω Θεοδοσίου τω εξ Ιωαννίνων, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12