Αρριανού τα σωζόμενα : ήτοι περί Αναβάσεως Αλεξάνδρου βιβλία επτά; η Ινδική; οι Περίπλοι τούτε Ευξείνου Πόντου και της Ερυθράς; ο Κυνηγετικός; τα Τακτικά; εν οις προσετέθησαν και τα του Λιλιανού; Έκταξις κατά Αλάνων; το Εγχειρίδιον του Επικτήτου; Ομιλίαι ή Διατριβαί Επικτήτου βιβλία τέσσερα, και άλλα τινά αποσωθέντα αποσπασμάτια / επεξεργασθέντα και εκδοθέντα υπό Νεόφυτου Δούκα εις τόμους επτά - Αρριανός Φλάβιος ο εκ της Νικομηδείας 95-180. (εκ της τυπογραφίας Γεωργίου Βενδώτου, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12