Περί ειδών τίνων τροφών, νόμης και καύσιμου ύλης / Υπουργείον Στρατιωτικών - Υπουργείον Στρατιωτικών Διεύθυνσις Επιμελητείας.(Συλλογικό όργανο) (Τύποις Υπουργείου Στρατιωτικών, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12