Περί της κληρονομικής διαδοχής εις την περιουσίαν κληρικών και μοναχών : μελέτη επαινεθείσα εν τω Β' Σγουγείω διαγωνίσματι της Νομικής Σχολής / υπό Δαμιανού Βορέ. - Βορρές, Δαμιανός. (Εκ του τυπογραφείου λεξάνδρου Παπαγεωργίου, 2015)
Πορφυριάδα, 2010-12