Στοιχεία της ελληνικής ήτοι ανθολογία ποιητική / μετά σχολίων παλαιών εκδοθείσα υπό Β. Π. Π. Ευθυμίου - Ευθυμίου, Βασίλειος Π. Π. (Επιμελητής) (Εκ της Τυπογραφίας Αντωνίου Χαϊκουλ, 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12