Κλινική πραγματεία περί των φρενικών νόσων / H. Schule ; μεταφρασθείσα εκ του Γαλλικού και επαυξηθείσα δια πλείστων και εκτενεστάτων προσθηκών εκ των δοκιμωτάτων Γαλλικών συγγραμάτων υπο Τηλέμαχου Α. Μιταυτσή - Schule, H. (Τύποις "Παλιγγενεσίας", 2015)
ΠΟΡΦΥΡΙΑΔΑ, 2010-12