Απάνθισμα της ναυτικής επιστήμης : σύστημα ελληνικών μαθημάτων / ερανισθέντων εκ διαφόρων συγγραφέων άγγλων και γάλλων και συνταχθέντων υπό Ιωρδάνου Γ. Μαυρομμάτου - Μαυρομμάτης, Ιορδάνης Γ. (θ. 1891) (Ρενιέρης Πρίντεζης, 2015)
Το 2ο μέρος περιλαμβάνει πίνακες (σ. 1-213)