Δημιουργία πολυμεσικής εφαρμογής με θέμα την αλληλεπίδραση ανθρώπινης κίνησης και νέων τεχνολογιών. Δημιουργία της χορογραφίας και του ψηφιακού ντουέτου “Lifesteps” βάσει του συστήματος του Rudolf.v.Laban Αντικατοπτρισμός, αποτύπωση της κίνησης στο χώρο και ηχοποίηση της εικόνας - Ιωαννάτου, Μαρίνα Ισμήνη (2015)
Στόχος αυτής της μεταπτυχιακής εργασίας είναι η έρευνα της ανθρώπινης κίνησης και των δυνατοτήτων αυτής στον τομέα του χορού και στην αλληλεπίδραση που δημιουργείται με τη χρήση των νέων τεχνολογιών. Η παρούσα πτυχιακή εργασία περιλαμβάνει τη δημιουργία της σόλο χορογραφίας “Lifesteps” που είναι εμπνευσμένη από τη θεματική φωτογραφική έκθεση της Γεωργίας Τζήρου “Lifetime”, τη δημιουργία μίας πολυμεσικής εφαρμογής και πιο συγκεκριμένα ενός ψηφιακού χορευτικού ντουέτου καθώς και την ηχοποίηση της κίνησης μέσα από αυτή την εφαρμογή.