Εφαρμογή μοντέλων αποφάσεων κατά τη σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων με σκοπό την προστασία της ιδιωτικότητας - Χατζηπαναγιώτης, Παναγιώτης (2015)
Ο σκοπός αυτής της εργασίας είναι στο πρώτο μέρος να αναφερθεί στη βιβλιογραφία και στην αρθρογραφία που υπάρχει σχετικά με την εφαρμογή των μοντέλων αποφάσεων κατά τη σχεδίαση πληροφοριακών συστημάτων με σκοπό την προστασία της ιδιωτικότητας ενώ στο δεύτερο παρουσιάζεται ένας τρόπος για την επιλογή της καλύτερης λύσης από ένα σύνολο εναλλακτικών. Στο πρώτο κεφάλαιο παρουσιάζονται στοιχεία που αφορούν τη δομή, τα χαρακτηριστικά και την αρχιτεκτονική των συστήματα υποστήριξης και λήψης αποφάσεων. Στο δεύτερο κεφάλαιο παρουσιάζεται η πολυκριτήρια ανάλυση αποφάσεων ενώ στο τρίτο οι έρευνες ικανοποίησης, τα εναλλακτικά μοντέλα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν και δίνεται έμφαση στη μέθοδο του επιλέχθηκε, τη MUSA. Στο τέταρτο κεφάλαιο παρουσιάζονται τα βήματα που ακολουθήθηκαν για το σχεδιασμό της έρευνας ικανοποίησης, καθορίζονται οι στόχοι της έρευνας καθώς και οι διαστάσεις ικανοποίησης που θα χρησιμοποιηθούν. Επίσης γίνεται μια σύντομη αναφορά στη μέθοδο PRiS. Στο πέμπτο κεφάλαιο γίνεται η παρουσίαση των αποτελεσμάτων της έρευνας. Παρουσιάζονται τα αποτελέσματα ανά κριτήριο αλλά και ανά επιμέρους υποκριτήριο. Ταυτόχρονα επισημαίνονται τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματα. Στο έκτο κεφάλαιο παρουσιάζονται κάποια συμπεράσματα και προτάσεις που προέκυψαν από την έρευνα ενώ στο τελευταίο κεφάλαιο υπάρχει ο επίλογος και η βιβλιογραφία που χρησιμοποιήθηκε.