Εφαρμογή νευρωνικών δικτύων ακτινικής βάσης στη διαδικασία παλαίωσης οινικών αποσταγμάτων - Μοσκοφίδης, Αλέξανδρος (2015)
Η παρούσα διατριβή είχε ως σκοπό να προτείνει έναν εναλλακτικό τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να αυτοματοποιηθεί η παρακολούθηση της διαδικασίας παλαίωσης οινικών αποσταγμάτων.