Το φανταστικό μουσείο του André Malraux: μια προσπάθεια αναπαράστασης - Ζανίκος, Δημήτρης (2015)
Σχεδιασμός και προγραμματισμός διαδραστικής πολυμεσικής εφαρμογής με τη χρήση εικονικής πραγματικότητας, για τη παρουσίαση των έργων που συνέλεξε ο malraux και του σκεπτικού του.