Εικονική αναπαράσταση χώρων σε μια ιστορική προοπτική - Φιολιτάκης, Εμμανουήλ (2015)
Η διατριβή αυτή έχει σαν σκοπό να αποδείξει ότι η σωστή χρήση των νέων τεχνολογιών είναι εφικτό να κατορθώσει να αναδείξει την πολιτιστική κληρονομιά καθώς επίσης να παρουσιάσει τον τρόπο που μπορούν να συμβάλλουν τα εργαλεία δημιουργίας τρισδιάστατων διαδραστικών γραφικών/περιβαλλόντων στο συγκεκριμένο τομέα. Το θέμα της είναι το κύριο λουτρό της Μυτιλήνης, Τσαρσί Χαμάμ (Λουτρού της Αγοράς)