Μεταφορά ενός κόμικ σε 3D animation - Τσαμαλδούπης, Ιωάννης (2015)
Σκοπός της εργασίας αυτής είναι η μεταφορά ενός κόμικ σε τρισδιάστατα κινούμενα γραφικά (3d animation). Η ¨εμψύχωση¨ ενός κόμικ, δηλαδή η μεταφορά ενός δισδιάστατου κόμικ (2D) σε τρισδιάστατο (3D) αλλά και η προσθήκη κίνησης, που θα του δώσει ζωή, δηλαδή μία τελείως διαφορετική οπτική από αυτήν του ακίνητου που είναι το κόμικ. Έγινε προσπάθεια η μεταφορά να είναι όσο το δυνατόν πιο πιστή στο πρωτότυπο χωρίς πολλές παραλλαγές, μεταφορές και αλλαγές ως προς το αρχικό έργο που είναι μία ιστορία από τη "ΧΩΜΑΤΕΡΗ" του Λέανδρου.