Μελέτη διαλέκτων με τη χρήση ηλεκτρονικου υπολογιστη - η περίπτωση της κυπριακής διαλέκτου - Παπαδημητρίου, Ελένη (2015)
Η εργασία αναφέρεται στη διδασκαλία των διαλέκτων με τη χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και γίνεται μία πρόταση εισαγωγής της διδασκαλίας της κυπριακής διαλέκτου στα κυπριακά σχολεία.