Διαδικτυακά παιχνίδια και περιβαλλοντική εκπαίδευση : μια αμφιλεγόμενη σχέση - Μπονιάτη, Αντωνία - Γεώργιος (2015)
Η παρούσα εργασία φιλοδοξεί να ερευνήσει το κατά πόσο τα ψυχαγωγικά διαδικτυακά παιχνίδια εκπέμπουν μηνύματα αειφορίας καθώς και το πώς η άτυπη αειφορική εκπαίδευση συνδέεται με τα παιχνίδια αυτά. Η εργασία επικεντρώνεται στη μελέτη τριών διαδικτυακών ψυχαγωγικών παιχνιδιών στρατηγικής και αφορά τις απόψεις εφήβων παιδιών για αυτά. Πρόκειται για μια ποιοτική έρευνα η οποία διεξήχθη μέσα στα πλαίσια απόκτησης μεταπτυχιακού διπλώματος από το Παιδαγωγικό τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.