Το αρχείο του σκηνογράφου Γιώργου Ανεμογιάννη στο μουσείο Νίκου Καζαντζάκη στη Μυρτιά Ηρακλείου : διαχείριση και προβολή - Ψαρολογάκη, Αργυρώ - Μαρίνος (2015)
Κατά τη διάρκεια εκπόνησης της εργασίας έγινε η ψηφιοποίηση υλικού (αφίσες, δημοσιεύσεις στον τύπο, φωτογραφίες, μακέτες σκηνικών και κουστουμιών, πρόγραμμα παράστασης) που αφορά δέκα από τις πεντακόσιες παραστάσεις που επιμελήθηκε σκηνογραφικά και ενδυματολογικά ο Γιώργος Ανεμογιάννης. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε σχεδιασμός και δημιουργία βάσης δεδομένων σε My SQL και η τεκμηρίωση του υλικού που συνεπάγεται την εισαγωγή των διαθέσιμων πληροφοριών για το υλικό στη βάση. Τέλος, με τη χρήση της γλώσσας προγραμματισμού php το ψηφιοποιημένο υλικό αναρτήθηκε στο ήδη υπάρχον site του Μουσείο Νίκου Καζαντζάκη με ένα link για το Γιώργο Ανεμογιάννη και είναι προσβάσιμο από το ευρύ κοινό.