Δημιουργία διαδικτυακής εφαρμογής (site) για τον οικισμό Μανταμάδου Λέσβου - Σάββας, Νικόλαος - Μιχαήλ (2015)
Σκοπός της συγκεκριμένης μεταπτυχιακής διατριβής είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης ιστοσελίδας για τη τουριστική προβολή του χωριού Μανταμάδου. Η συγκεκριμένη αναφορά είναι για να αποδώσει μια γενικότερη άποψη για την τουριστική ανάδειξη ενός τόπου με τη χρήση του διαδικτύου.