Προϊστορικός οικισμός Θερμής: Ψηφιοποίηση, Διαχείριση και Ανάδειξη του Φωτογραφικού Αρχείου - Κάλιοση, Ανθούλα - Ευθύμιος (2015)
Η παρούσα μεταπτυχιακή διατριβή έχει ως αντικείμενο την ψηφιοποίηση, διαχείριση και ανάδειξη του φωτογραφικού υλικού που προέρχεται από τις ανασκαφές που πραγματοποιήθηκαν στον προϊστορικό οικισμό της Θερμής. Σκοπός της εργασίας είναι η συγκέντρωση του φωτογραφικού υλικού στο σύνολό του, καθώς αυτό βρίσκεται αρχειοθετημένο σε δύο διαφορετικούς πολιτιστικούς οργανισμούς, η δημιουργία ψηφιακών αντιγράφων, η διαχείριση του ψηφιοποιημένου υλικού και η προβολή του μέσα από έναν ιστότοπο.