Ψηφιακή σύνθεση εικόνας με θέμα: Μυτιλήνη - Αϊβαλί: προσωπικοί χώροι και χρόνοι στην Πόλη - Κοντού, Κατερίνα - Χριστόφορος (2015)
Το «Προσωπικοί Χώροι και Χρόνοι στη Πόλη» είναι μια σύνθεση ψηφιακών εικόνων, όπου υποδεικνύονται οι έννοιες του χώρου και του χρόνου, τοποθετημένες στους προσωπικούς χώρους της πόλης. Μέσα από την εναλλαγή των εικόνων και των εφέ που εφαρμόζονται σε αυτές δημιουργείται ένα εικονικό περιβάλλον όπου ο θεατής συγχέει την δεικτικότητα της φωτογραφικής εικόνας με την δυνατότητα της ψηφιακής να προτείνει μια άλλη αντίληψη.