Σχεδιασμός και υλοποίηση διαδικτυακού χώρου για τα μουσεία της Λέσβου - Τσιαγκλιώτης, Γεώργιος - Νικόλαος (2015)
Στόχος της συγκεκριμένης μεταπτυχιακής διατριβής ήταν η καταγραφή όλων των μουσείων της Λέσβου καθώς και η προβολή τους μέσω μιας διαδικτυακής εφαρμογής. Στα πλαίσια της διατριβής αυτής έγινε βιβλιογραφική και διαδικτυακή ανασκόπηση σε διεθνές επίπεδο με στόχο να αντληθούν οι σύγχρονες απαιτήσεις, (τεχνικές και δομής περιεχομένου), που θα πρέπει να καλύπτει κάθε παρόμοιο εγχείρημα, δηλαδή κάθε προσπάθεια προβολής μέσω του διαδικτύου, των χώρων όπου φυλάσσεται το σημαντικότερο μέρος της πολιτισμικής κληρονομιάς ενός τόπου, τα μουσεία.