Διερεύνηση δυνατοτήτων προσβασιμότητας του λογισμικού Macromedia Flash - Κουκάρας, Παναγιώτης - Πέτρος (2015)
Το παρόν κείμενο αφορά τον σχεδιασμό ιστοσελίδων με προσβάσιμες, διαλογικές πολυμεσικές εφαρμογές στο λογισμικό Flash. Περιλαμβάνονται τα ακόλουθα βασικά θέματα: