Διαδραστική εφαρμογή προβολής πολιτιστικών δράσεων: η περίπτωση της θεατρικής ομάδας Μυτιλήνης "Οι Άστεγοι" - Νικέλλης, Μαργαρίτης (2015)
Αντικείμενο της εργασίας αυτής είναι ο σχεδιασμός ενός συστήματος διαχείρισης πολιτιστικών δράσεων. Το σύστημα αυτό θα χρησιμοποιηθεί από την Θεατρική Ομάδα Μυτιλήνης Οι Άστεγοι. Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε έναν χώρο (G-WORK) που θα συγκεντρώνει όλες τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα πρέπει να προβεί ο σύλλογος, στο χρονικό διάστημα της προετοιμασίας αλλά και μέχρι την ολοκλήρωση της εκδήλωσης. Σκοπός της εργασίας αυτής αποτελεί η καταγραφή και κωδικοποίηση των εκδηλώσεων της Θεατρικής Ομάδας. Η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων, ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου και στη συνέχεια η δημιουργία ιστοσελίδας για την προβολή των πολιτιστικών δράσεων της Θεατρικής Ομάδας.