Η επιστημονική φαντασία στην Ελλάδα την περίοδο 1975-1990: λογοτεχνία κινηματογράφος: πρόταση για μια εικονική έκθεση σε ένα CD ROM - Μανδάλτσης, Χρήστος - Γρηγόρης (2015)
Δημιουργία εικονικής έκθεσης σε CD-ROM για την επιστημονική φαντασία. Το υλικό αποτελείται από κείμενα , εικόνες και βίντεο (σκηνές από ταινίες) Το υλικό κατανέμεται σε τέσσερις ενότητες που είναι και επιλογές της εφαρμογής.Ενότητα ταινίες:παρουσίαση ταινιών περιόδου με χρήση βίντεο και κριτικές σχόλια από τον τύπο της εποχής. Ενότητα βιβλία: παρουσίαση βιβλίων που μεταφράστηκαν ανα συγγραφέα (Αμερικανοί ευρωπαίοι) ή ανα εκδοτικό οίκο. Ενότητα κυρίαρχα θέματα: περιήγηση στην ΕΦ με χρήση ταινιών και βιβλίων θεματολογικά. Ενότητα απόψεις: χώρος όπου παρουσιάζονται κριτικές άρθρα,απόψεις και οτιδήποτε σχετικό σε μορφή κειμένου. Ενότητα χρονολόγιο: εναλλακτικός τρόπος πρόσβασης στο υπάρχον υλικό των προηγουμένων ενοτήτων Σκοπός έκθεσης Να προσφέρει ιδέες για το μέλλον ικανοποιώντας σε ένα βαθμό ανησυχίες και αναζητήσεις των χρηστών Να ενισχύσει μια τάση της μόδας ορίζοντας σταθερές ποιότητας Να συμβάλλει στην έρευνα για την ΕΦ στην Ελλάδα